Om Fribol

Fribol er tuftet på danske håndtverkstradisjoner. Den moderne produksjonen foregår i historiske omgivelser, hvor gammelt håndtverk går hånd i hånd med moderne produksjonsteknologi.
Fribol lager velsmakende og sukkerfrie produkter med omhu og omtanke for alle som ønsker god smak uten sukker.

Alle Fribol-produkter er søtet med sukralose.

  • Fribol påvirker ikke blodsukkeret, og de fleste av våre produkter har en GI på under 5.
  • Fribol forårsaker ikke hull i tennene og passer særdeles godt for den som er bevisst på sitt inntak av kalorier i hverdagen.
  • Fribol kan spises av personer med diabetes, glutenallergikere, laktoseintolerante, gravide og øvrige som ønsker et sunnere alternativ uten sukker.

Fribol Hoste/Hals Drops er vår mest kjente produktserie som er effektiv ved forkjølelsesymptomer og sår hals. Fribol Hoste/Hals drops inneholder blant annet timian som er kjent for sin betennelsesdempende virkning. Fribol Hoste/Hals er sukkerfrie drops som bare virker!

Fribol sukkerfritt sukkertøy består av et rikt utvalg med gode sukkertøy. Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg av sunt godteri med mange smaksvarianter. Vår Classic-serie består av testvinneren Fruit Mix, Peppermint og Liqourice – alle singelpakket i hendig poseforpakning. Våre ”gammeldagse” drops har hele 7 smaksvarianter, hvor vi kan tilby smakene; Kongen av Danmark, Banan, Lakris, Karamint, Jordbær, peppermynte og speider.

 

Våre produkter selges i alle apotekkjeder over hele landet.

Fribol
Sukkerfri

Meld deg på nyhetsbrev

Denne siden er designet & utviklet av EasyWeb Norge